Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: ilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, dinine, vatanına, bayrağına, ezanına, mirasına ve geleneklerine sahip çıkan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, demokratik, adaletli ve vatansever bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; dini değerlere önem veren, vatanını ve milletini seven, bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soru ve sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: kalorifer
Lojman: 10 - mevcut boş daire:0
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Satranç,Voleybol Yarışması
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://mehmetakifersoyyibo.meb.k12.tr

Adres - KÜPLÜCE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ MEHMET AKIF ERSOY YATILI BOLGE OKULU BLOK NO 15/1 YUSUFELİ / ARTVİN

Öğretim Şekli :Yatılı

Yerleşim Yeri - Küplüce Köyü-YUSUFELİ/ARTVİN

Ulaşım Köy servisleri ve özel araçlarla ulaşım sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine olan uzaklık 15 km İl merkezine olan uzaklık 85 km